Известие

Collapse
No announcement yet.

Усилвател + Суббуфер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
    Аз нали ти казах, ефекта рамка в рамка в табло.
    Това да му е болката,че вече ми писна от това оригиналното като загрее да прескача на всяка песен.А да взема сега,че гледам трудно се намират кабелите за свързване...докато се чудя няма да се продават вече !
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
      Това да му е болката,че вече ми писна от това оригиналното като загрее да прескача на всяка песен.А да взема сега,че гледам трудно се намират кабелите за свързване...докато се чудя няма да се продават вече !
      Най-много да загубиш копчетата на волана. Голямата евробукса си влиза директно в касетофона (може да ти се наложи да разместиш жълтия и червения кабел на захранването) а от малките само трябва да видиш къде е управлението на усилвателя (ако имаш такъв)
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Днес поръчах и този кабел за всеки случай ! Аз карам отзад напред
        Усилвател нямам и не мисля да се задълбочавам, ама знае ли човек после
        Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:27.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        sigpic

Comment

Я едно бързо мнение кой от двата ?
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
            Добре изглежда....викаш да сменям стария Blaupunkt и да не се замислям
            P.S
            И твоето ли не е легнало добре както при колегата Alexanderbb или така ми се струва ? Надявам се при 147 да нямам проблем ма знам ли
            Блендите са менте, трябва малко да се зашкури от задния край, ама мен ме примързя

---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Да рамката ляга без касетофона. Обаче с нея шейната идва малко по назад. И тогава черната и сребърни рамки не пасват. А и при мен пречат на ваденето на падащия панел. Но верно бързо се свиква и визията не е определяща
            Колега не те разбирам точно, но първо се слага блендата и после шейната в/у нея и падащите панели нямат проблеми

Comment

Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщение
              Блендите са менте, трябва малко да се зашкури от задния край, ама мен ме примързя
              Аз намерих и оригинална ама 50 €....абе откачени хора !
              Е то има и кожен колан на Армани за 300 € ама това е друга тема.....
              Last edited by tonov; d.m.y г., 23:28.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Travel_Mate Покажи съобщение

Колега не те разбирам точно, но първо се слага блендата и после шейната в/у нея и падащите панели нямат проблеми
                Не става. Ако сложиш шейната върху блендата, долните и горни застопоряващи пластини няма на къде да се изкривят.
                Last edited by tonov; d.m.y г., 23:27.
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Не става. Ако сложиш шейната върху блендата, долните и горни застопоряващи пластини няма на къде да се изкривят.
                  Става, става, точно така съм я сложил, но беше миналата година, мисля страничните и малко от горните се изкривяват и стигат, не помня точно. Тъкмо шейната държи блендата на място.

Comment

Поръчах модела на Pioneer DEH-1800UB,петък ще пристегне при мен.За сега се отказах от джаджата за да работят копчетата на волана.
                    За това поръчах и дистанционното което се продава отделно Pioneer CD R 320 само срещу 16 €,за сметка за джаджата за управление от волана която ми излиза към 50 €
                    Мисля,че това дистанционно ще е по полезно от тези 3 копчета които са на волана
                    sigpic

Comment

Аз лично не бих сменил копчетата на волана с каквото и да е дистанционно ...
                      "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                      Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

Първоначално публикувано от Zaxx Покажи съобщение
                        Аз лично не бих сменил копчетата на волана с каквото и да е дистанционно ...
                        Да може и да си прав но на този етап ще изчакам,с поръчката на устройството за управлението от волана !
                        sigpic

Comment

Някъде тук във форума бях гледал тема, в която е описано как едно такова дистанционно се пригажда да работи с бутоните от волана. Доколкото помня се изкарваше фото диода от СиДи-то и заедно с инфрачервения свето диод на дистанционното се монтират на планка така, че да са закрепени неподвижно и светлинния поток да е винаги ОК, като се натисне бутон. А след това от платката с бутоните (Play, Stop, Up, Down и т.н.) се извеждат кабели, които отиват към гривната на волана.
                          Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                          Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                          Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                            Някъде тук във форума бях гледал тема, в която е описано как едно такова дистанционно се пригажда да работи с бутоните от волана. Доколкото помня се изкарваше фото диода от СиДи-то и заедно с инфрачервения свето диод на дистанционното се монтират на планка така, че да са закрепени неподвижно и светлинния поток да е винаги ОК, като се натисне бутон. А след това от платката с бутоните (Play, Stop, Up, Down и т.н.) се извеждат кабели, които отиват към гривната на волана.
                            Това много сложно за мен !
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                              Чак пък да разглобяваш CD-то няма нужда, както и да правиш планките. А и си е играчка да го направиш в самия волан, Трябва ти да докараш захранване за дистанционното или да оставиш батерията (тя трае дълго), монтираш светодиода отзад на волана, ама слагаш някой по-ярък и с по-голям ъгъл на излъчване

---------- Post added at 09:22 ---------- Previous post was at 09:21 ----------

Дистанционното на климатика ми го насочвам с/у стената (с гръб към климатика) и пак работи

Comment

Абе българската логика е, че вместо да дадеш 100-150 лв. за конвертор на бутоните на волана е по-добре да го побългариш, да си скъсаш нервите, да ти излезе с 20-30 лв. по-евтино и да се биеш в гърдите на каква далавера си и другите, които си купуват готови решения какви са балъци. Всеки сам си решава какво решение ще предпочете, аз съм привърженик на тези решения, които са бързи и при които се изразходват възможно най-малко нерви.
                                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Working...
                                X